Teambuilding Borrelpraat Praktijk van Dijk

Leren tijdens een borrel

Hoe zou het zijn om elkaar weer te vinden in samenwerking...

En dat tijdens een informele setting. Exact dit ga je bereiken met 3 uur borrelpraat, door mij begeleid. In een korte maar krachtige interactieve training gaat jouw team elkaar beter leren kennen en meer in verbinding zijn met jouw bedrijf. Medewerkers gaan onderling van gedachten wisselen over verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor het team, de klant en het bedrijf. onder het genot van een borrelplankje.

Dit zal direct effect hebben op de werkvloer en ook handige handvatten bieden voor privé.

Tijdens “Borrelpraat” combineer ik mijn kennis als communicatie expert en interactieve oefeningen samen met het laagdrempelige van een gezellige bedrijfsborrel.

Deze training is gericht op het creëren van bewustwording bij medewerkers. Wat doe ik nu eigenlijk tijdens mijn werk? Hoe is mijn houding en gedrag? En wat voor invloeden heeft dat op onze klanten, mijn collega’s en het bedrijf. Een leuke, informele, training waarna de medewerkers zich meer verbonden voelen met elkaar, met de klanten en jouw bedrijf. 

Borrelhapjes training Praktijk van Dijk

Resultaat: meer verbinding met elkaar, de klanten en jouw bedrijf.

Wil jij dit ook voor jouw team? Plan dan hieronder direct een kennismaking in of bel 06 – 40 11 72 55

Oh, de kosten? € 99,- ex. btw per medewerker vanaf 10 personen. Dat is inclusief de borrelhapjes, jij regelt de drankjes.